Om Allan

Allan Hagen er en slags magiker. 

Når Allan opptrer, samler han en gruppe mennesker rundt kortbordet og lar dem oppleve noe unikt, underholdende og absolutt umulig på kloss hold. Det Allan gjør er en blanding av sinnssyk fingerferdighet, mysterier, avledning og psykologi. 

Innad i magikermiljøet er han internasjonalt anerkjent for å være ekstremt fingerferdig med en kortstokk - og kjent for å rundlure og imponere selv erfarne magikere. 

I tillegg til å gjøre private opptredener og oppsatte show med billettsalg, jobber han som konsulent og rådgiver for film, TV og sceneshow. 

Allan spesialiserer seg på close-up eller nærmagi på norsk, hvor en mindre gruppe publikum sitter veldig tett på og kan føle og ta på magien. Denne typen underholdning kan kombineres med f.eks julebord, et middagsselskap eller lignende.  

Dette kan selvfølgelig også tilpasses for større arrangement og forsamlinger ved bruk av bl.a kamera og projektor for å se Allans fingerferdighet på storskjerm.

Allan snakker både norsk og engelsk 100% flytende, så hans underholdning passer perfekt både for norske og internasjonale publikum.

En privat opptreden med Allan er garantert en minneverdig kveld, og noe hans gjester husker i årevis.