Den perfekte underholdningen til julebordet!


Når det kommer til hvilket som helst sosialt arrangement er det viktigste at gjestene har det trivelig.

Allan Hagen spesialiserer seg på å skape slike unike og minneverdige øyeblikk for dine, og fremfører magi som føles helt ekte, hvor publikum får sitte skikkelig tett på.

Se en liten video og bli bedre kjent med Allan, og hør hva dine gjester kan forvente å sitte igjen med:

For deg som ønsker det lille ekstra

Når du booker Allan til et privat show, booker du en person som har mange års erfaring innen det å skape en unik atmosfære og en minneverdig opplevelse. Etter et interaktivt show hvor mange gjester har selv aktivt vært en del av showet, sitter alle igjen med komplett hakeslepp, og applausen står i taket.

Gjestene prater om det de har sett i lang tid i etterkant. Dette er grunnen til at Allan har blitt leid inn for å opptre på verdens flotteste cruiseskip, for kun 30 gjester hver kveld i luksuriøse omgivelser.

Allan har et par kombinasjoner av show og format, avhengig av antall gjester, lokale, og hva kunden ønsker. Det meste er mulig, og Allan vil skreddersy en opplevelse som er perfekt for ditt arrangement.
For å høre mer om et show som er skreddersydd for nettopp ditt arrangement og få et tilbud, ta kontakt snarest!

Book Allan til ditt arrangement!

Legg igjen din informasjon under, så tar vi kontakt med et tilbud og tilgjengelighet snarest mulig!

Når er arrangementet?
Når er arrangementet?
Hvilket land/by/område er arrangementet i?
Trenger ikke være nøyaktig, men gi oss gjerne et godt estimat
Gi oss litt ekstra informasjon om arrangementet, som anledning, tid på dagen og arrangementets varighet, info om lokalet og lignende.
 

PS: Kun et skikkelig utfylt skjema blir besvart. Vi tar kontakt pr e-post eller telefon. Vær vennligst ute i god tid - Allan er ofte booket mange måneder i forveien, spesielt i anledning høytider og travle sesonger.