Et helt nytt show

Høsten 2019 er han klar med et splitter nytt show.
Når gjestene sitter i salen for å se  Allan Hagen opptre, har de en helt unik opplevelse i vente.

Allan under sceneprøver og forberedelser til sitt nye show, høsten 2019

Allan under sceneprøver og forberedelser til sitt nye show, høsten 2019

Et helt nytt show

Allan ønsker ikke å avsløre mye om det nye showet, da hemmelighet og mysterier er en viktig del av hele opplevelsen. Showet markerer en overgang og utvikling fra klassisk fingerferdighet, over til mysterier som involverer publikum, deres tanker og valg i mye større grad.

I løpet av forestillingen vil mange gjester i salen bli involvert, i det Allan vil forsøke å påvirke publikum til å ta visse valg, vite ting han umulig kan vite, og demonstrere hvordan telepati, tankeoverføring og lignende ‘evner’ ville sett ut dersom de var ekte, og ble brukt til noe positivt.

Temaet i showet kan veldig kort og konsist oppsummeres som menneskelig kommunikasjon. De personlige, ekte og unike forbindelsene vi skaper når vi treffer nye mennesker og beholder kontakten med de vi allerede kjenner og bryr oss om.

Resten får være et mysterie.

Ny tilnærming, nytt format

Allan har primært spesialisert seg på det som kalles close-up magi, hvor gjestene sitter i en halvsirkel rundt artisten, nært på. Det nye showet er et såkalt “parlour show”, som kan spilles i små til mellomstore lokaler og teater, gjerne hvor det finnes et amfioppsett eller teleskoptribuner. På denne måten er Allan og scenegulvet på gulvplan, og publikum sitter så på samme plan, og høyere. Dette showformatet passer fint for omkring 30 til 150 gjester, avhengig av teknisk utrustning i lokalet.

ah-rehearsal-2019.jpg

Underholdning for et tenkende, kritisk og kresent publikum

Når Allan står for underholdningen, blir han og det han gjør alltid samtaleemne resten av kvelden og i lang tid i etterkant. Under showet vil dine gjester reagere med stummende stillhet, sjokktilstand med kjevene åpne og gåsehud. Noen ler i vantro. Når magi føles såpass ekte, håndterer folk det på forskjellig vis. Noen gråter til og med. Én ting er sikkert, på slutten av showet er det utrolig høy energi og stående applaus!

En artist i verdensklasse; dine gjester fortjener god underholdning

Hvert år opptrer Allan i alt fra private selskap med bare et fåtall gjester, middagsselskap, konferanser og julebord, til viktige bedriftsarrangement, til verdens flotteste luksuscruiseskip.

Allan er tospråklig og snakker like godt engelsk som norsk, og skriver manus og tilpasser sitt materiale for begge språk. Han er derfor en utmerket artist for arrangementer med et engelsktalende publikum.

Med evnen til å få det umulige til å skje, karisma og en evne til historiefortelling som gir deg gåsehud, vil Allan tilby perfekt underholdning for å skape en spennende kveld. Han vil ta svært god vare på dine gjester, og gi dem en opplevelse de aldri vil glemme. 

La dine gjester oppleve ekte magi.