En helt magisk opplevelse

Perfekt underholdning for kick-off, middagsselskap, firmafest, julebord og mer!
Stemningen i lokalet er satt. Det er kveldstid. Alle er kledd pent og i godt humør. Lyset dempes. Noen klirrer i glasset og introduserer kveldens underholdning. Hvis personen de introduserer er Allan Hagen, har gjestene en veldig spennende og unik opplevelse i vente. 

DSC05927-Edit-2-2.jpg

På nært hold

Hovedsakelig ved hjelp av 52 ordinære spillkort, skjer det helt uforklarlige ting. Alt fra tankelesning til sinnssyk fingerferdighet og noen ting som er absolutt umulig. Det er irriterende, engasjerende og sjarmerende på samme tid. Du har utrolig lyst til å vite hvordan det gjøres, men samtidig har du ikke lyst til å vite noe som helst.

Allan engasjerer publikum og drar dem inn i sin verden hvor gjestene selv blir en viktig del av forestillingen. Flere gjester får aktivt ta del i opptredenen, og det magiske skjer ofte i deres egne hender.

Når Allan står for underholdningen, blir han og det han gjør alltid samtaleemne resten av kvelden, og gjerne i både uker, måneder og år i etterkant. 

La dine gjester oppleve ekte magi. 

Gi dine gjester den underholdningen de fortjener. Ta kontakt for en uforpliktende prat med prisoverslag og mer info, og gi dine gjester en uforglemmelig magisk opplevelse på ditt arrangement!