Et show med en ekte magiker

Stemningen i lokalet er satt. Det er kveldstid. Alle er kledd pent. Spenningen er til å ta og føle på. Lyset dempes. En vert introduserer kveldens underholdning; Allan Hagen

En opplevelse dine gjester aldri vil glemme; på nært hold

Gjestene sitter skikkelig nært på, gjerne i halvsirkel rundt Allan. Mange gjester vil få ta del i opptredenen, og det magiske skjer ofte i deres egne hoder og hender. Allan vet hva du tenker, kan påvirke publikum til å gjøre bevisste valg, og bruker disse egenskapene til å gi dine gjester en helt unik opplevelse. 

Et typisk oppsett for show med Allan, hvor gjestene samles nært i en halvsirkel rundt bordet

Et typisk oppsett for show med Allan, hvor gjestene samles nært i en halvsirkel rundt bordet

Underholdning for et tenkende, kritisk og kresent publikum

Når Allan står for underholdningen, blir han og det han gjør alltid samtaleemne resten av kvelden, og gjerne i både uker, måneder og år i etterkant. Når magien skjer, vil dine gjester reagere med stummende stillhet, sjokktilstand med kjevene åpne og gåsehud. Noen ler i vantro. Når magi føles såpass ekte, håndterer folk det på forskjellig vis. Én ting er sikkert, på slutten av showet er det utrolig høy energi og stående applaus!

AH_4.jpg
AH_3.jpg

Se Allan fremføre et stykke magi fra sitt show

En artist i verdensklasse; dine gjester fortjener god underholdning

Allan gjør mange lukkede show hvert år. Alt fra private selskap med bare et fåtall gjester, middagsselskap, konferanser og julebord, til viktige bedriftsarrangement, til å underholde med sitt one-man show på verdens flotteste luksuscruiseskip. Det er ikke uten grunn at disse kundene har valgt ham.

Allan er tospråklig og snakker like godt engelsk som norsk, og skriver manus og tilpasser sitt materiale for begge språk. Han er derfor en utmerket artist for arrangementer med et engelsktalende publikum.

Med fingerferdighet i verdensklasse, karisma og en evne til historiefortelling som gir deg gåsehud, vil Allan tilby  perfekt underholdning for å skape en spennende kveld. Han vil ta svært god vare på dine gjester, og gi dem en opplevelse de aldri vil glemme. 

La dine gjester oppleve ekte magi.