AH_WORKSHOP_2019.jpg

 WORKSHOP MED ALLAN HAGEN I OSLO
Lørdag 29 juni 2019, kl 11-17
Sentralt i Oslo (5 min gange fra Jernbanetorget - adresse og info fås etter påmelding)
Workshopens avgift er på kr 600,- som betales på dagen via Vipps, kontant eller en faktura i etterkant.
Denne avgiften inkluderer en enkel lunsj samt kald forfriskende drikke.

KLIKK HER FOR Å SENDE EN EPOST FOR PÅMELDING


Lørdag 29 juni holder jeg en eksklusiv workshop i Oslo sentrum (vi har et lokale 5 min unna Jernbanetorget).
Temaet på denne workshopen kan best beskrives som “avansert kortmagi”, og passer best for de med en del års erfaring, og for å få utbytte av den bør man ha et solid fundament og repertoar.

I løpet av de siste 20 årene har jeg tilegnet meg et arsenal av klassiske og moderne effekter, fingerferdighet og en god forståelse av magiteori, både praktisk og filosofisk.

Workshopen vil bestå av teknikk, teori, effekter, og prinsipper. Vi kommer til å snakke om absolutt alt mulig.
Her er det åpent for deltagere å sende inn forespørsler og spørsmål! Er det noe du vil lære, eller høre mer om, så tar du kontakt med meg i forkant av workshopen og så kommer vi tilbake til det på dagen.

Det som skiller dette fra en ordinær lecture/seminar, er en sjanse til å få individuell og personlig instruksjon og umiddelbar tilbakemelding. Her kan vi virkelig gå i dybden på en teknikk og sørge for at alle har en høyere forståelse og mestring av den før vi går videre.

Blant effektene og teknikkene som står på planen, er det ting jeg tidligere aldri har delt med andre i tryllemiljøet i Norge. Her tror jeg det er mye spennende å hente for den som er ekstra interessert i kortmagi.

Av teori, vil jeg bl.a dele hemmeligheter om hvordan jeg har klart å sette sammen et show som består kun av kortmateriale, og hvordan man får det til å føles variert og interessant.

Det vil også være et segment om improvisasjon og problemløsning. Hvis noe går galt underveis i en effekt - hvordan løser man det på en logisk og diskré måte?

FOR PÅMELDING, TA KONTAKT SNAREST - BEGRENSET ANTALL PLASSER
OBS: Det er ingen nedre aldersgrense formelt satt - men for å godta påmeldinger fra magikere under 20 vil vi forsikre oss om at ferdighets- og kunnskapsnivået blant disse er høyt nok, slik at alle får utbytte av det.
Spørsmål om dette må gjerne rettes via e-post til
allan@allanhagen.com

Påmelding - workshop med Allan Hagen, 29 juni 2019 i Oslo *
OBS: Denne workshopen er for avanserte utøvere av fingerferdighet med kort, og kortmagi.
Navn *
Navn